Få 7 tips til boligstyling ved salg – fra boligstylist

 

Brug 7 tips til boligstyling ved salg – der hjælper dit salg. Det er fakta, at de fleste af os bliver mere eller mindre blinde overfor, hvordan vores bolig tager sig ud for andre eller for potentielle købere – og samtidig skal der andre effektive virkemidler til, når boligen skal sælges. Derfor vælger flere og flere at få optimeret indretningen i form af boligstyling ved salg. – hvilket der er mange fordele ved – ofte også når det gælder økonomien ved et salg. Men der er ting, du selv kan gå igang med for at hjælpe din bolig på vej.

 

Bestil boligstyling ved salg af hus eller sommerhus Her

 

 

Her får du nogle effektive råd fra boligstylisten om, hvad du selv kan gøre for at optimere din bolig før salg.

 

7 tips til at optimere din bolig før salg:

 

  1. Undgå rod – Oprydning inde og ude.Gå din bolig efter udendørs og indendørs. Hvor er der hobet ting op? Få ryddet op. Se alle rum efter og få ting videre til genbrug og pak de overflødige ting, du ikke vil af med, væk eller til opmagasinering.
  2. Kik på din bolig fra vejen – og når du træder ind af indgangsdøren.

   Hvad ser du? Hvad ville dit førstehåndsindtryk være som nyankommen? Få gjort indgangen ude/som inde – så indbydende, lys og venlig som mulig.

  3. Minimér nips og ting

   Gå alle rum igennem. Har du mange ting, møbler – er det en fordel at fjerne de møbler, der fylder for meget – og kun have få, pæne pynteting synligt tilbage. Lad der være luft og plads mellem genstande.

  4. Lad boligen fremstå lys og venlig

   Mal evt. vægge i hvid, så boligen fremstår lys, lækker og mere neutral i stilart. Sørg for at gardiner er trukket fra alle steder, så lyset ikke holdes ud fra rummene.

  5. Få de åbenlyse, ufærdige projekter klaret.

   Gør alt, hvad du kan for at få ufærdige projekter gjort klar. Selvom du skal sælge – er det en fordel for dit salg, at du får gjort huset klar.

  6. Hav en ren og pæn bolig

   En ryddelig og ren bolig, hvor der er luftet ud og dufter rent er langt mere salgsbar end en bolig, hvor der er indelukket. Vær opmærksom på, at vi ofte selv bliver immune overfor lugten/duften i vores eget hjem. Lad badeværelset fremstå ekstra rent og skinnende – og sørg for at vinduer er pudsede, så der kommer mest muligt lys ind.

  7. Sørg for at temperaturen er behagelig – Om vinteren skal din bolig stadig have en behagelig temperatur i alle rum. Temperaturen og indeklimaet påvirker ubevidst køberens følelse af boligen – et koldt og fugtigt hjem sælger bare dårligere.

Hvad får du ud af at optimere din bolig før salg

Det har vist sig, at mange der optimerer deres boligindretning – får flere interesserede købere, en bedre pris – og sælger ofte deres bolig hurtigere. Tag derfor ovenstående tips til dig, så du ikke gør salget sværere, men derimod hjælper det på vej.

 

Sparring til din boligindretning?

Har du brug for sparring til styling af boligen inden salg –  kan du også få en boligstylist ud, som kan rådgive dig direkte omkring din bolig, og hvilke tiltag, der er en fordel af fokusere på her. 

 

Brug for en boligstylist? – Bestil Her » – eller Ring 51 90 0764

 

 

 

© RumogHarmoni.dk | Tips til boligstyling ved salg – Tips til indretning ved boligsalg