De 9 spejlende livsområder i boligen

 

Alle livsområder ser ud til at spejle sig direkte i din bolig, som en form for mikrokosmos af dit liv og personlighed.

 

Filosofien bag dette stammer fra den holistiske indretningsfilosofi, Feng Shui, hvor der dog ikke findes videnskabelig evidens for, at den mere end 4000 år gamle teori fra Østen er gyldig.

Men gennem mit mange års arbejde med indretnings-psykologi, har jeg igen og igen oplevet værktøjet i effekt – og set de stærke resultater og manifestationer, det har resulteret i.

Derfor benytter jeg dette redskab som en del af RumogHarmoni’s indretnings-psykologi

 

“Jeg fik lavet nogen af de forslag, du gav mig for parforholds-området. Da jeg var færdig med at indrette området, sagde min søn: “nu har man da lyst til at være her”. Tre dage senere mødte jeg en dejlig mand i Bagsværd, og siden har vi været uadskillelige. Vi taler endda om at flytte sammen til sommer. Så det du går og laver virker, i hvert fald for mig”.
Lone Ravnkilde, Bagsværd

 


 

spejlende livsområder i boligen - Bagua

 


Sådan bruger du kortet

Du kan fx bruge det til at fjerne negativ symbolik, som din underbevidsthed suger til sig – og i stedet erstatte det med positiv symbolik og stemning på det, du ønsker i det pågældende område af dit liv.

Du kan styrke symbolik i boligen i forbindelse med fx parforhold, karriere mv. (Se alle livområder herunder).

 

Jeg lavede de forandringer der var anbefalet. Det kærlighedsmæssige gav pote, mødte ihvertfald en fantastisk kvinde 1 måned efter. Trods ydre turbulens smiler jeg nu hver dag og har en indre ro, som jeg ikke troede jeg ville genfinde. Forandringerne i huset, har jo netop virket efter hensigten. Det var vejen til en stærkere og mere velfunderet Troels. Jeg er dig dybt taknemmelig for din indsigt og evner!
Troels, Solrød Strand

 

Sådan placerer du kortet (over boligens plantegning)

Læg kortet over din boligs plantegning, som et elastisk gitter, så du træder ind af din hoveddør i område 8,1 eller 6 (der kan naturligvis være udbygninger og indhak i en bolig). 

 

Når kortet er korrekt placeret, så se på din symbolik i indretningen:

 

  • Støtter billeder og al symbolik dine ønsker for det pågældende livsområde, som det spejler?
  • Hvordan ser de forskellige områder ud?
  • Virker det pågældende område, du ser på; levende, dødt, trist, farverigt, optimistisk, rodet, ryddeligt – eller måske for tomt?
  • Se på de forskellige områder med nysgerrige øjne. Hvert område spejler og angiver dit liv nu – og fodrer din underbevidsthed helt ubemærket, men kraftfuldt.

Vores underbevidsthed styrer mere end 90 % af dit liv – helt udbevidst. Så her har du mulighed for at se på, hvad du symboliserer og fodrer din underbevisthed med dagligt i din boligs symbolik – omkring dig og i dit liv.

 

“Efter du har været hos mig et par gange at guide mig med indretningen, er jeg nået dertil, hvor jeg selv mærker klart, når forandringer i indretningen støtter mig. Så ridsler det gennem min krop. Tak.

Marianna Hansen, Højby

 

Placer kortet over dit skrivebord

I følge den gamle filosofi – kan du også placere kortet på dit arbejdsbord, hvor dette vil spejle dit arbejdsliv.

Så her vil DU (når du sidder ved din skrivebordsstol) være hoveddøren. Forstået på den måde, at du placerer kortet ud fra, hvor du sidder.

Fx vil område 2 her, så blive et symbol på dine kunderelationer og samarbejdspartnere/kollegaer (ikke partner). Område 9 bliver det, du ønsker synlighed/succes med (her kunne du fx placere dine visitkort). Område 4 vil være symbol på overflod i dit arbejdsliv/din virksomhed osv.

 

 

“Efter du hjalp mig med indretning i det område, der afspejler kærlighed, ændrede det på hele mit mindset. Jeg blev pludselig mere afklaret omkring, hvad jeg ønskede omkring parforhold – og følte mig klar til kærligheden. Kort tid efter fik jeg en sød kæreste ind i mit liv – og vi er flyttet sammen. Tak for hjælpen.”

Miriam H. Ponsaing

 

 

Se også mine generelle Tips til indretnings-psykologi.

 

Skriv til mig her » – eller Ring på 51 90 07 64

 

© RumogHarmoni.dk | spejlende livsområder i boligen, Baguakort, Feng Shui bagua dansk, bagua,