Indretnings-psykologi – for trivsel på arbejdspladsen

 

Indretningen på arbejdspladsen påvirker dig og dine medarbejdere. Om det så kun er dig i et behandlerrum, på hjemmekontoret eller i en lille butik, så kan du være sikker på, at du er påvirket af omgivelserne.

Spørgsmålet er om du ønsker en negativ, neutral eller positiv påvirkning?

 

Din underbevidsthed påvirker over 90% af de beslutninger, du træffer hver eneste dag. Den påvirker din tilstand og opsnapper alt fra dine omgivelser, helt uden du selv opdager det.

Alt bliver lagret på samme ubevidste måde som nye trends, reklamer, tv-spots mv. gør (derfor er de så super effektive til, helt ubemærket, at styre menneskers handlinger). Din underbevidsthed er stærkt påvirket af det den ser og omgives af.

Derfor kan positiv indretnings-psykologi give et målrettet positivt outcome i din virksomhed og styrke din og medarbejderes trivsel, ydeevne og energioverskud.

 

Har du råd til at lade være?

 Harmoniske omgivelser – støtter trivsel,

der støtter fremdrift,

som støtter vækst.

 

Se priser på rådgivning om indretning for Erhverv Her

 

 

Ring på 51 90 07 64 eller bestil din konsultation Her

 

Jeg fik en konsultation af Cristina i mit behandlerrum i Vig Motionscenter. Efter at have indrettet rummet – føltes det meget mere behageligt at behandle i. Jeg fik større ro og balance, når jeg arbejdede. Min bevidsthed om påvirkningen fra et rum blev skærpet. Jeg opdagede, hvordan jeg tidligere (ubevidst) havde holdt mig selv nede via indretningen – og forstår nu, hvor vigtigt det er med symbolik i et rum, sammenspillet af farver, at det hele har en sammenhæng – og spiller sammen. Men udover velvære, så fik jeg også en indre følelse af overflod, jeg hvilede mere i mig selv – og kunne stå ved mig selv.

Da jeg efterfølgende nu er flyttet til et større, lyst og lækker behandlerrum –  har Cristina givet en konsultation for 2. gang. Jeg har nu selv meget større fornemmelse af, hvordan det skal føles, men havde lige brug for lidt guidning. Straks efter vi var færdige her, kunne jeg mærke ”Der var den igen – følelsen af ro, der lægger sig over rummet”. Det føles bare godt.

Helga Stokholm, Helga-Massage.dk

 

 

Indretnings-psykologi for mindre erhverv

Bemærk, at jeg som udgangspunkt rådgiver mindre virksomheder; som små kontormiljøer, behandlerrum og mindre erhvervsvirksomheder. Dette er med fokus på at bevare netop min passion, og derved sørge for at jeg kun leverer den optimale rådgivning videre til din virksomhed.

Jeg kan naturligvis henvise til kompetente samarbejdspartnere, såfremt jeg ikke ser mig som den rette til en given indretnings-opgave.

 

 

Har du en stor virksomhed?

Da mit fokus er mindre kontorer, behandlerrum osv.

– henviser jeg dig gerne til en anden kompetent indretnings-konsulent.

 

 

Hvornår har virksomheden brug for rådgivning

  • Når du gerne vil optimere et behandlerrum, så du – som behandler – har de optimale omgivelser, og dine kunder kan føle sig ekstra godt tilpas.
  • Du ønsker at styrke velvære og trivsel for dine medarbejdere
  • Når du vil skabe æstetiske omgivelser, der samtidig har fokus på trivsel.
  • Du ønsker indretning med fokus på velvære og indeklima-miljø.
  • Når du ikke rigtig kan få indretningen til at harmonere og har brug for kyndig vejledning.
  • Ønsker et trygt og roligt arbejdsmiljø, hvor der er ro til klar tænkning.
  • Når du ønsker at styrke virksomhedsområder, som; vækst, visdom, succes, samarbejde og relationer.

 

 

Ring for en uforpligtende samtale, måske kan din virksomhed have brug for nye – mere bevidste – omgivelser?

 

Ring på 51 90 07 64 eller bestil din konsultation Her »

 

 

 

 

© RumogHarmoni.dk | Indretning for erhverv – indretning for trivsel på arbejdspladsen Odsherred, Holbæk, Roskilde, Kalundborg