Tips til positiv indretnings-psykologi

 

Med indretnings-psykologi har du mulighed for at skabe et hjem, der har en positiv og styrkende indflydelse på dig.

 

At få opgraderet de områder i boligen, der ikke føles positive for dig. Der er altid muligheder i et hjem. Muligheder for at optimere – og skabe nærende og livgivende omgivelser.

 

Det er meget individuelt, hvad der præcis skal til for at skabe en nærende boligindretning, men her får du 10 generelle tips, du kan implementere for at få en mere (bevidst) positiv påvirkning fra dine omgivelser.

 

“Efter at have udført de ændringer du anbefalede på vores søns værelse, sov han for første gang en hel nat i sin egen seng. Han sover nu glædeligt på sit eget værelse hver nat, og vi forældre sover betydeligt bedre, nu hvor der ikke ligger en urolig dreng i vores seng. Desuden oplever vi ham mere rolig og afbalanceret efter ommøblering og farveændring af værelset. Vi takker for den nemme og effektfulde løsning.”
Annette Jensen, Odsherred

 

10 tips til positiv indretnings-psykologi:

 

  • Tag hjertet med i din indretning. Hvordan drømmer du VIRKELIG om at bo – skab det her, hvor du er. Tænk ud af boksen (hvordan ville dit “drømme-jeg” bo?).
  • Mærk efter i dig selv, hvordan indretningen føles for dig, når du indretter dig.
  • Vær opmærksom på, hvordan du har det i hjemmet. Føler du dig løftet, drænet, fredfyldt eller måske anspændt? Din bolig skal tilføre dig energi – ellers er der brug for forandring i boligen.
  • Sortér gerne løbende i dine ting og giv videre. Det skaber mindre stress og større klarhed (i hjemmet, men også i dit liv). Se meget mere om Oprydning Her.
  • Luft gerne ud hver dag. At få naturens friske luft ind er støttende for sindet – og godt for dit indeklima og helbred, da mange af vores møbler mv. afgiver dampe, vi ikke kan se).
  • Giv ting deres rette plads i skuffer/skabe, så er det lettere at holde og bevare orden. Det støtter din ro.
  • Billeder og symbolik påvirker dig direkte via din underbevidsthed. Hav gerne billeder der støtter det, du ønsker skal fylde i livet. Spejl det i boligen.
  • Hav friske planter. Det forbedrer indeklimaet – og vil (ofte) tilføre energi til rummet.
  • Omgiv dig med ting, som er smukke for dig, og gør DIG glad (du behøver ikke følge trends eller andres stil). Find din egen, da det vil skabe størst glæde.
  • Det du fokuserer på – vokser. Dine tanker er måske det mest skabende i dit liv. Husk gerne indre rengøring i dit sind med jævne mellemrum.

 

“Efter du hjalp mig med indretning i det område, der afspejler kærlighed, ændrede det på hele mit mindset. Jeg blev pludselig mere afklaret omkring, hvad jeg ønskede omkring parforhold – og følte mig klar til kærligheden. Kort tid efter fik jeg en sød kæreste ind i mit liv – og vi er nu flyttet sammen. Tusind tak for hjælpen.”

Miriam H. Ponsaing 

 

Har du brug for hjælp?
Bestil tid Her – eller ring 51 90 07 64

 

Se priser på konsultation i indretningspsykologi for private og erhverv Her »

 

 

© Rumogharmoni.dk | Tips til indretnings-psykologi – Tips til bevidst indreting – tips til holistisk indretning – Feng Shui-tips