Hvad siger kunderne om RumogHarmoni’s rådgivning

 

Efter du hjalp mig med indretning i det område, der afspejler kærlighed, ændrede det på hele mit mindset. Jeg blev pludselig mere afklaret omkring, hvad jeg ønskede omkring parforhold – og følte mig klar til kærligheden. Kort tid efter fik jeg en sød kæreste ind i mit liv – og vi er flyttet sammen. 

Miriam H. Ponsaing, Kalundborg 

 

Jeg fik en konsultation af Cristina i mit behandlerrum i Vig Motionscenter. Efter at have indrettet rummet – føltes det meget mere behageligt at behandle i. Jeg fik større ro og balance, når jeg arbejdede. Min bevidsthed om påvirkningen fra et rum blev skærpet. Jeg opdagede, hvordan jeg tidligere (ubevidst) havde holdt mig selv nede via indretningen – og forstår nu, hvor vigtigt det er med symbolik i et rum, sammenspillet af farver, at det hele har en sammenhæng – og spiller sammen. Men udover velvære, så fik jeg også en indre følelse af overflod, jeg hvilede mere i mig selv – og kunne stå ved mig selv.

Da jeg efterfølgende nu er flyttet til et større, lyst og lækker behandlerrum –  har Cristina givet en konsultation for 2. gang. Jeg har nu selv meget større fornemmelse af, hvordan det skal føles, men havde lige brug for lidt guidning. Straks efter vi var færdige her, kunne jeg mærke ”Der var den igen – følelsen af ro, der lægger sig over rummet”. Det føles bare godt.

Helga Stokholm, Helga-Massage.dk

 

Cristina varmt anbefales, hvis du søger hjælp til bevidst indretning. Jeg og min familie har haft stor glæde af Cristinas gode råd og anbefalinger til vores hjem med gode nye input og professionelle øjne på indretningen. Vi fik en praktisk to-do-liste, der nemt kan afkrydses efter, hvor man er nået til i indretningen – fantastisk! Det gør processen nem og overskuelig – og man kan tage et rum af gangen – step by step.
Og det behøver ikke koste en formue at ændre indretningen, da hun er rigtig god til at se muligheder for at bruge eksisterende møbler og elementer på nye måder i boligen. En super god og spændende oplevelse. 

Louise Bøje Kjelstrøm, Holbæk

 

Jeg kan meget varmt anbefale Cristina. Hun er en meget professionel indretnings-konsulent. Hun har lært mig meget om bevidst indretning. Jeg leger med det konstant i mit hjem. Hun er kommet af flere omgange og giver mig løsninger og muligheder og læring til selvhjælp. Jeg nyder, at hun har “uddannet” mig, til at forstå Feng Shui, så jeg selv kan gøre min egen forskel i mit hjem. Dette har været en spændende og løbende proces igennem mange år. Tak, Cristina. Du er min fortsatte kærlige og nærværende inspirator.
Kærligst Lykke Lhasa, Lanzarote

 

Tak for proff. og kærlig vejledning til mit nyindrettede hjem. Jeg er meget glad for at være i idylliske omgivelser, og det giver en masse ro at være i. Min base mangler få justeringer, men de rette elementer er på plads. Jeg har fået naturen ind, og det føles helt rigtigt. Jeg mærker en virkning på den måde, at der også bliver ryddet op i sindet og i gamle tankemønstre, det er så befriende! Kan anbefales. Af tak
Kh Helena Ståhle, Humlebæk

 

Jeg er dybt imponeret over Cristinas professionelle måde at arbejde på – hun har en indføling, der hjælper hende til at finde ud af, hvad der skal laves om og samtidig en god kreativ evne til at indrette hjemmet med det man nu engang har. Jeg har stort set lavet det meste af det, Cristina har foreslået, og jeg er nærmest helt overvældet over det, som siden er hændt mig. Ville gerne have lidt mere held med min økonomi, og jeg må sige, at jeg nærmest har fået i pose og sæk her. Så er der parforholdsområdet – efter mødet med Cristina havde jeg pludselig tillid til at han nok skulle komme, når jeg var klar – det gav mig utrolig meget ro.

Jeg er blevet kontaktet efterfølgende af flere jeg kender, men ikke har set i et stykke tid, som har spurgt mig “hvad er der sket med dig Mia”. Selv min eksmand, som er en af de personer der kender mig allerbedst. Han kiggede mig i øjnene og sagde, hvad er der sket med dine øjne. Jeg føler også selv, at der er sket meget inden i mig. Jeg er Cristina dybt taknemmelig for hendes arbejde. Jeg arbejder selv med min personlige udvikling, men jeg har virkelig haft behov for at blive skubbet kærligt videre i min personlige proces, og det har Cristina i den grad formået. Tusind tak Cristina.

Kan kun give Cristina min varmeste anbefaling. Efter min mening har hun en naturlig menneskelig indsigt,
en indføling og en professionel indstilling og ikke mindst en meget jordnær tilgang til at arbejde med bevidst indretning.
Mia Savehaven, Asnæs

 

Jeg har fået en konsultation i mit hjem 3 gange af Cristina Ferrara.
De sidste 2 gange en opfølgning. Alle gange har det efterfølgende skabt en god energi i mit hjem.
Det sidste jeg har fået lavet er mit behandlerrum. Før var det et kedeligt rum, som jeg kun brugte til opbevaring. Efter jeg har ryddet op, malet, sat billede og en hyggelig belysning op, er energien blevet helt anderledes og rummet er dejligt at være i. Det er ikke kun mit hjem, der er sket en forbedring, men også i mit personlige liv er der efterfølgende sket en stor udvikling.
Marianna Sofia Hansen, Højby

 

Med Cristinas konkrete forslag blev vores hjem harmonisk og afslappende at opholde sig i. Tingenes placering gav øjet ro. Efterfølgende er jeg flyttet til udlandet, og med Cristinas hjælp over nettet er jeg ved at reorganisere vores nye hjem. Endnu en gang er jeg fascineret over hvor få ting jeg skal flytte rundt på for igen at få denne “aaahhh” følelse. Glæder mig til at endnu flere af hendes ideer er blevet implementeret.
Silke Chandragita, New Zealand

 

Efter en skilsmisse, sad jeg på nettet og faldt over Cristinas hjemmeside med holistisk indretning. Jeg havde brug for at finde “hjem igen” i vores eget hus og livet efter børnenes mor var flyttet, og alt var vendt op og ned. Tænkte hvis bare lidt af det, der stod på hjemmesiden kunne ske for mig, ville jeg blive glad. Jeg bestilte en konsultation af Cristina, og hun kom med en masse idéer og spændende løsninger til hvordan jeg kunne bruge mine egne ting på en ny måde, og med få tilkøb skabe et mere maskulint og harmonisk hjem. Jeg skal ellers lige love for der efterfølgende skete en masse i mit liv. Jeg fik en helt anden glæde indeni og energi, når jeg var i mit hjem. Jeg fik et stort overskud og flow i mit liv, som har påvirket mine børn og mig meget i positiv retning. Jeg er så glad for, at jeg fik det gjort.
Jens Jakob Jensen, Kalundborg

 

“Tak for et godt kursus. Det er godt, nogen tør og kan formidle det noget komplicerede og også lidt “svævende” stof omkring holistisk indretning og Feng Shui på en levende og engageret måde som du gør. Jeg synes det var inspirerende og har fået lyst til at gå videre og udforske denne form for indretning.”
Niels Peter,  Nykøbing Sj.

 

Jeg fik lavet nogen af de forslag du gav mig for parforholds-området. Da jeg var færdig med at indrette området, sagde min søn: “nu har man da lyst til at være her”. Tre dage senere mødte jeg en dejlig mand i Bagsværd, og siden har vi været uadskillelige. Vi taler endda om at flytte sammen til sommer. Så det du går og laver virker, i hvert fald for mig.
Lone Ravnkilde, Bagsværd

 

Jeg lavede de forandringer der var anbefalet. Det kærlighedsmæssige gav pote, mødte ihvertfald en fantastisk kvinde 1 måned efter. Trods ydre turbulens smiler jeg nu hver dag og har en indre ro, som jeg ikke troede jeg ville genfinde. Forandringerne i huset, har jo netop virket efter hensigten. Det var vejen til en stærkere og mere velfunderet Troels. Jeg er dig dybt taknemmelig for din indsigt og evner!
Troels, Solrød Strand

 

Jeg havde ikke det store kendskab til bevidst indretning, men jeg var inde i en periode hvor ting faldt fra hinanden. Det var ikke meget der skulle gøres efter konsultationen, før jeg følte det satte gang i en forandring. Mit visdomsområde blev ændret lidt, og pludselig havde jeg et helle. Jeg kunne gribe mine tanker igen, og troen på mig selv voksede. I forhold til kærlighed og forhold er der blevet sat gang i en masse følelser og jeg kender mit værd og forstår at sige fra overfor mine behov, og det jeg ønsker. Det gode ved denne proces er, at jeg lige pludselig bliver bevidst om egen ageren, og ved at fokusere på dette gennem fysisk at lave forandringer, skete der en forandringsproces i mig selv. Så samtidig med at der blev en anden ro i hjemmet, så fandt jeg hen ad vejen også roen indeni, ikke at jeg siger der ikke er et stykke endnu, men nu går jeg på vejen, ikke forvildet rundt i skoven..men jeg går derind i nysgerrighed.
Tina Boyd, Tune 

 

Efter at have udført de ændringer du anbefalede på vores søns værelse, sov han, for første gang, en hel nat i sin egen seng. Han sover nu glædeligt på sit eget værelse hver nat, og vi forældre sover betydeligt bedre, nu hvor der ikke ligger en urolig dreng i vores seng. Desuden oplever vi ham mere rolig og afbalanceret efter ommøblering og farveændring af værelset. Vi takker for den nemme, men effektfulde løsning.
Annette Jensen, Odsherred

 

1000 tak for din kyndige assistance i forbindelse med indretningen af min sommerbolig på Ibiza. Det var ikke nemt for mig at indrette, men under din kyndige vejledning, og via din udførlige og detaljerige rapport, lykkedes det. Jeg føler en harmoni mellem stedets kraftfulde energier. En harmoni, som jeg helt sikkert ikke havde fundet uden din bistand.
Tak for hjælpen Cristina, og velkommen til Ibiza igen.
Anders Baadsgaard Pedersen, Beijing 

 

Cristina har hjulpet mig med at få mere sammenhæng i min bolig – en følelse af, at der er kommet mere liv og større velvære i alle rummene. Cristina prøver ikke at lave dig om, men hjælper med at tilpasse energierne så de understøtter dig og dit udtryk. Hendes udgangspunkt er at placere de ting du allerede har mere energimæssigt optimalt og med forslag til relativt få nyanskaffelser. Jeg har fået en større glæde ved at være i min bolig
efter Cristinas besøg.
Suzane Terpe

 

Efter dit foredrag gik jeg direkte hjem og ommøblerede mit soveværelse. Det har givet en bedre oplevelse af at være i soveværelset  – og en bedre søvn. Stor tak for dette.

Karen Collin, Nykøbing Sjælland

 

 

©Rumogharmoni.dk | Hvad siger kunder om Feng Shui – Virker Feng Shui – hvordan virker Feng Shui