Konsultationer i indretnings-psykologi for Private og Erhverv

 

En konsultation i indretnings-psykologi inkluderer: (Se priser her)

 

 • Du sender mig en målbar plantegning over din bolig/erhverv – med indikation af døre/vinduer, ruminddeling og hovedindgang.
 • Hvorefter jeg forbereder mig til vores møde.
 • Til konsultationen kommer jeg med indretningsforslag og forklaring om, hvad forandringerne kan bidrage med. Alle forslag bliver tilpasset, så det matcher din individuelle indretningsstil – og indeholder den (positive) psykologiske effekt i samspil med det æstetiske.
 • Selve konsultationstiden i din bolig/erhverv varierer alt efter kvadratmeter og opgaveomfang.
 • Du får en rapport tilsendt. I form af en to-do-liste, du nemt kan sætte flueben ved, efterhånden som du får tingene implementeret.
 • Der er inkluderet en 15 min. opfølgning pr. mail/telefon, hvor eventuelle opståede spørgsmål besvares.

 

Med Cristinas konkrete forslag blev vores hjem harmonisk og afslappende at opholde sig i. Tingenes placering gav øjet ro. Efterfølgende er jeg flyttet til udlandet, og med Cristinas hjælp over nettet, er jeg ved at reorganisere vores nye hjem. Endnu en gang er jeg fascineret over hvor få ting jeg skal flytte rundt på for igen at få denne “aaahhh” følelse. Glæder mig til at endnu flere af hendes ideer er blevet implementeret.
Silke Chandragita, New Zealand

 

“Efter du hjalp mig med indretning i det område, der afspejler kærlighed, ændrede det på hele mit mindset. Jeg blev pludselig mere afklaret omkring, hvad jeg ønskede omkring parforhold – og følte mig klar til kærligheden. Kort tid efter fik jeg en sød kæreste ind i mit liv – og vi er nu flyttet sammen. Tusind tak for hjælpen.”

Miriam H. Ponsaing

 


En skype-rådgivning inkluderer: (Se priser her)

 

 • Inden vores samtale sender du mig en målbar plantegning af din bolig/erhverv med indikation af døre/vinduer, ruminddeling og hoveddør.
 • Hvorefter jeg forbereder mig til vores skype-møde.
 • Via skype ser jeg på din bolig/erhverv og kommer med forslag til ændringer, og forklarer hvad dette kan give dig. Enten med din specifikke udfordring – eller i forbindelse med en hel konsultation, alt efter din bestilling.
 • Selve skype-rådgivningen tager fra 25 min. ved en specifik udfordring eller mere – alt efter din bestilling.
 • Du får ved en skypekonsultation ikke en rapport udleveret – med mindre det specifikt tilkøbes.

 

 

Efter en skilsmisse, sad jeg på nettet og faldt over Cristinas hjemmeside med holistisk indretning. Jeg havde brug for at finde “hjem igen” i vores eget hus og livet efter børnenes mor var flyttet, og alt var vendt op og ned. Tænkte hvis bare lidt af det, der stod på hjemmesiden kunne ske for mig, ville jeg blive glad. Jeg bestilte en konsultation af Cristina, og hun kom med en masse idéer og spændende løsninger til hvordan jeg kunne bruge mine egne ting på en ny måde, og med få tilkøb skabe et mere maskulint og harmonisk hjem. Jeg skal ellers lige love for der efterfølgende skete en masse i mit liv. Jeg fik en helt anden glæde indeni og energi, når jeg var i mit hjem. Jeg fik et stort overskud og flow i mit liv, som har påvirket mine børn og mig meget i positiv retning. Jeg er så glad for, at jeg fik det gjort.
Jakob Jensen, Kalundborg

 

 

Ring 51 90 07 64 – eller Skriv til mig Her

 

Eller søger du Boligstyling ved Salg af din bolig? Se hvad konsultationen indeholder her 

 

 

 © RumogHarmoni.dk | konsultation i Indretnings-psykologi for private – konsultation i indretnings-psykologi for erhverv – feng shui konsultation