Foredrag og kurser i indretnings-psykologi

 

Foredrag om indretnings-psykologi hjemme hos dig

Saml 10 personer hjemme hos dig, så kommer jeg og fortæller om bevidst indretning med positiv indretnings-psykologi. En inspirationsaften til dig og dine veninder, hvor du kan gå hjem med flere nyttige tips i “håndtasken” – og får mulighed for at se dit eget hjem med helt nye (magiske) øjne (se priser her).

Såfremt I er mindre end 10 personer, kontakt mig og få en pris.

 

“Efter dit foredrag gik jeg direkte hjem og ommøblerede mit soveværelse. Det har givet en bedre oplevelse af at være i soveværelset – og en bedre søvn. Stor tak for dette.”

Karen Collin, Nykøbing Sjælland

 

Kursus i indretnings-psykologi

Jeg kommer gerne og holder kursus i indretnings-psykologi for jer som gruppe. Her vil I få læring i de vigtigste grundværktøjer i RumogHarmoni’s indretnings-psykologi til brug i eget hjem. Medbring din egen plantegning, som vi arbejder med. Du får udleveret en mappe med udførligt materiale (se priser her).

 

“Tak for et godt kursus. Det er godt, nogen tør og kan formidle det noget komplicerede og også lidt “svævende” stof omkring holistisk indretning på en levende og engageret måde, som du gør. Jeg synes, det var inspirerende – og har fået lyst til at gå videre og udforske denne form for indretning.”
Niels Peter, Nykøbing Sj.

 

Skriv til mig Her » – eller Ring på 51 90 07 64

 

 

 

 © RumogHarmoni.dk | Foredrag i indretnings-psykologi Holbæk, Roskilde, Nordsjælland, Sjælland. Kursus i indretnings-psykologi