Konsulent_i_indretningspsykologi_boligstylist

Konsulent i indretnings-psykologi & boligstyling

 

Som konsulent i indretnings-psykologi og boligstyling – tilbyder jeg rådgivning i positiv indretnings-psykologi og boligstyling for erhverv og private.

Jeg arbejder sideløbende som freelance tekstforfatter.

 

Hvad tilbyder jeg

Jeg har gennem tiden udviklet en indretnings-metode, der bygger på:

Udvalgte elementer fra den holistiske indretningsfilosofi, Feng Shui (udvalgte principper, som jeg specifikt har oplevet var effektfulde). Jeg kombinerer det med forskning og undersøgelser inden for indretningsmiljøets påvirkning af individet. Dette smeltes sammen med mange års “uddannelsesrejse” i indretningens magiske univers. Her har jeg erfaret, hvor stor en indflydelse de omgivelser, vi befinder os mest i, påvirker personers tilstand, psyke og livsudvikling.

 

Baggrund

Jeg har, som sagt, siden 2007 været på min egen uddannelsesrejse i indretningens effekt og har brugt disse år, som et studie i, hvordan indretningen påvirker positivt og negativt på mennesker.

Jeg har taget en uddannelse som indretningskonsulent på HenningsenCO & Feng Shui-skolen, hvor jeg blev eksamineret som Feng Shui-indretningskonsulent i 2007.

Tidligere i livet tog jeg, med rygsækken på ryggen, 1/2 år rundt i Kina, Hong Kong, Singapore, Thailand og Indonesien, hvilket vækkede min interesse for Østens visdom og filosofi – og var indgangen til min egen personlige udvikling. 

 

Min personlige udvikling

Siden 1998 har jeg arbejdet intenst med personlig udvikling, hvilket også har udmundet sig i en Healingsmassage-terapeut-uddannelse med fordybelse i kroppen og psykens tætte samspil – samt en NLP-Practitioner-uddannelse, der har givet mig erfaring med coaching, tankemekanismer og kommunikations-værktøjer.

Jeg har i mange år mediteret, som et redskab til at styrke min balance, intuition og øge mit nærvær.

 

I dag hjælper jeg kunder med Indretnings-psykologi i private boliger og inden for erhverv. Jeg assisterer også med boligstyling ved salg af bolig – på Sjælland.

 

Ring for bestilling på 51 90 07 64

 

 

© RumogHarmoni.dk | Konsulent i indretnings-psykologiFeng Shui-konsulent – Boligstylist ved salg – Holbæk, Roskilde, Nordsjælland